Over ons

Ontdek Rubens Inn

Letterlijk omarmd door de voormalige stadsresidentie van Peter Paul Rubens, sinds 1946 omgevormd tot museum, zijn wij met deze toplocatie een van de best gelegen brasseries van ‘t Stad.

Bij Rubens Inn aan de Wapper beleef je die typisch Antwerpse gezelligheid. We zitten dan ook niet alleen te midden van de belangrijkste winkelstraten zoals de Meir en Hopland, maar ook vlakbij de befaamde Vogeltjesmarkt, de Stadsfeestzaal, en de theaterbuurt met o.a. de Stadsschouwburg en de Bourla.

Daarom nodigen we iedereen uit tot verpozen zowel binnen als buiten op ons riante buitenterras waar bomen zorgen voor nodige schaduw, en waar u, ongestoord door hinderlijk verkeer, op adem kan komen en genieten in een artistieke sfeer.

Wij zijn trots op onze degelijke Belgische keuken en onze chef-koks staan natuurlijk ook garant voor seizoensgebonden en typisch Vlaamse gerechten. Voor fris getapte en gerespecteerde Belgische bieren zoals De Koninck of Corsendonk moet u zeker bij ons zijn. Wij bieden u vanzelfsprekend ook zorgvuldig uitgekozen bubbels, wijnen en cocktails aan.

Grote groepen zijn hartelijk welkom op zon- en feestdagen en we verwennen die dan ook graag, na voorafgaande reservaties, met een lekker buffet.

Rubens Inn - afbeelding - over ons - ontdek Rubbens Inn

Ontbijt, Lunch en Dinner